"پارس خودرو" به "ایران خودرو" تبریک گفت، "پرشین خودرو" به مردم

کد مطلب 11054
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۱
"پارس خودرو" به "ایران خودرو" تبریک گفت، "پرشین خودرو" به مردم
11054

پرشین خودرو: تندر90 تنها محصول مشترک ایران خودرو و سایپا است که این موضوع رقابت تنگاتنگ و نزدیکی را بین این دو خودروسازی به وجود آورده است.

به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، به دلیل مشترک بودن این محصول تنها کیفیت تولید، خدمات پس از فروش و مشتری مداری می تواند عامل اصلی و تعیین کننده ای در ترغیب مردم برای خرید این خودرو از سوی هر کدام از این شرکت ها باشد. از همان ابتدای تولید تندر90 شرکت های سازنده تلاش خود را برای کسب سهم بیشتری از بازار آغاز کرده و سعی کردند تفاوت و برتری این خودرو مشترک را از طریق بهبود کیفیت و ارایه خدمات پس از فروش به رخ یکدیگر بکشند. رقابتی که این بار بر خلاف رویه معمول تولید نه به نفع خودروسازان بلکه به نفع مردم تمام شد چراکه تندر از همان ابتدای تولد در جدول رده بندی کیفی خودروهای داخلی جایگاه قابل قبولی را به خود اختصاص داد. تندر90 با وجود تازه وارد بودن، با برآمدن از عهده آزمون های استاندارد کیفیت جای خود را در بازار خودرو کشور باز کرد و هر روز به تعداد متقاضیان و هواداران خود افزود به طوری که امروز این خودرو یکی از پرطرفدارترین خودروهای داخلی محسوب می شود. با وجود ادعاهای گاه و بیگاه دو شرکت مبنی بر برتری کیفی خودرو تولیدی خود، امروز روند رو به رشد کیفیت تندر 90 به جایی رسیده که این خودرو از نظر کیفی جایگاه برابر با خودرو مگان پیدا کرده و پارس خودرو را بر آن داشته تا ارتقای کیفی و قرار گرفتن تندر90 ایران خودرو در ردیف مگان را در جدول رده بندی کیفی خودروهای تولیدی کشور، به این شرکت تبریک بگوید. بر اساس اعلام نتایج رده بندی کیفی خودروهای کشور توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران در هفته سوم سال 1391، خودروهای مگان پارس خودرو و تندر90 ایران خودرو، با کسب 22.5 امتیاز، مشترکاً در یک ردیف قرار گرفت. بر همین اساس شرکت پارس خودرو به عنوان با کیفیت ترین خودروسازی کشور در سال های اخیر، کسب این موفقیت را به شرکت ایران خودرو تبریک گفته و امیدوار است رقابت سالم شرکت های خودروسازی کشور موجب ارتقای کیفیت محصولات تولیدی آنان را فراهم کرده و این اتفاق مبارک، میزان رضایت مندی مشتریان عزیز را افزایش دهد.
کد مطلب 11054

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    0 1
    باید اول دیدکه شرکت بازرسی مبناو معیار رتبه بندی خودرو هارا چگونه امتیاز بندی میکنه که من تندر ایران خودرو مدل91تحویلی اردیبهشت دارم با مصرف سوخت بالاوزیر وبندنامناسب ورنگ کاملا نامناسب باقیمت18000000تومان .حالا این کجاش باکیفیته؟
  • ff ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    0 0
    خجالتم خوب چیزیه بخدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • کیومرث ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۵
    0 0
    باید به مدیرعامل گروه سایپا و مدیرعامل کهنه کار پارس خودرو نیز تبریک گفت که هر روز روند صعودی برعکس! را تجربه میکنند