توقف موتورسیکلت هوندا بعد از زلزله

کد مطلب 54948
۳۰ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰
توقف موتورسیکلت هوندا بعد از زلزله
54948

پرشین خودرو: هوندا موتور روز یکشنبه اعلام کرد تولید کارخانه موتورسیکلت سازی این شرکت در جنوب ژاپن به دلیل خسارتهای ناشی از زلزله مرگبار اخیر تا روز جمعه متوقف خواهد ماند.

به گزارش «پرشین خودرو»، فعالیت این کارخانه که در حدود 25 کیلومتری شهر کوماموتو قرار دارد و با چندین زمین لرزه مهیب لرزیده است از روز پنج شنبه برای ارزیابی خسارتهای وارده، معلق شده است و هوندا مدت زمان توقف فعالیت این کارخانه را تمدید کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، این خودروساز اعلام کرد فعالیت سایر کارخانه‌هایش در ژاپن از روز دوشنبه به وضعیت عادی بازمی‌گردد.

تویوتا موتور هم که پرفروش‌ترین خودروساز جهان در سال 2015 بود، اعلام کرده است فعالیت بیشتر کارخانه‌های مونتاژ خودرو در ژاپن را به دلیل عدم امکان تامین قطعات مورد نیاز از تامین کنندگان در منطقه زلزله زده جنوب ژاپن از روز دوشنبه معلق خواهد کرد.
 

 

برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.

 




منبع: ایسنا

کد مطلب 54948

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هوندا ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۳۱
    0 0
    هونداتون یاماهاس:)