من به همجنسگرایان تیراندازی کردم!

کد مطلب 56879
۱ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
من به همجنسگرایان تیراندازی کردم!
56879

پرشین خودرو: پلیس فدرال آمریکا، اف.بی.آی، متن بخشی از تماس تلفنی عمر متین با مرکز فوریت های امداد و پلیس ۹۱۱ را منتشر کرد. عمر متین، هفته گذشته با تیراندازی در یک کلوب همجنس بازان در شهر اورلاندو ۴۹ نفر را به قتل رساند.

به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از آسوشیتدپرس، عمر متین به زبان عربی با یکی از ماموران فوریت های پلیس آمریکا صحبت کرد و خود را یک "سرباز اسلام" معرفی کرد و خواستار آن شد که آمریکا بمباران سوریه و عراق را متوقف کند.

ارتش ایالات متحده، مواضع پیکارجویان گروه تروریستیداعش را در سوریه و عراق بمباران می کند.

اف.بی.آی بخشی از متن سه گفتگوی عمر متین با ماموران پلیس را منتشر کرده است.

اولین تماس تلفنی عمر متین با ۹۱۱ پس از گذشت بیش از نیم ساعت از حمله صورت گرفت.

او در این تماس می گوید: من در اورلاندو هستم و من تیراندازی را انجام دادم.

وی در بخش دیگری می گوید که خودرویی بمبگذاری شده را در بیرون کلوب قرار داده و مواد منفجره به گروگان ها وصل خواهد کرد.

در متن منتشر شده اف.بی.آی، نام متین و گروهی را که او با آن اعلام همبستگی کرد، حذف شده است. اما اف.بی.آی پیشتر گفته بود که عمر متین با ابوبکر البغدادی، رهبر داعش، اعلام همبستگی کرده بود.

پیشتر گزارش شده بود که عمر متین، شهروند آمریکایی افغانستانی تبار، خود بارها به کلوب همجنس باران در اورلاندو رفت و آمد داشت.



 

برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو» telegram.me/persiankhodro بپیوندید.







منبع: انتخاب

کد مطلب 56879

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha