فرماندار بیله سوار خواستار شد
تنها جاده دسترسی به پایانه مرزی بیله سوار نیازبه توجه ویژه دارد
پرشن خودرو: فرماندار بیله سوار خواستار تکمیل تنها جاده دسترسی به پایانه مرزی بیله سوار و اختصاص اعتبار مناسب برای اجرای آن شد.
به گزارش «پرشن خودرو»، آرام حلیم تصریح کرد: جاده دسترسی به پایانه مرزی بیله سوار که از سال ۸۵ عملیات احداث آن کلید خورده و مدتی متوقف شده بود در نهایت در سال ۹۳ مجدداً فعال شد.
وی با بیان اینکه این پروژه به یکی از پروژههای فرسایشی شهرستان تبدیل شده بود، ادامه داد: در سفر مسئولان کشوری در سالهای ۹۳-۹۴ تکمیل این پروژه درخواست شد.
به گفته فرماندار بیله سوار ۴.۵ کیلومتر از خط رفت این جاده با ۵۳ میلیارد ریال اعتبار تکمیل شده و برای تکمیل لاین برگشت نیز سرمایهگذار بومی اعلام آمادگی کرد.
حلیم با اشاره به تردد روان خودروها در لاین رفت، متذکر شد: البته مشارکت بخش خصوصی منوط بر این بود که پروژه شامل ماده ۲۷ شود و بتواند درامد زایی داشته باشد که به دلیل اینکه شامل این ماده نشد اجرای آن توسط بخش خصوصی ملغی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح توجیهی این جاده تحت عنوان جاده بیله سوار- پارسآباد- سربند توسط راه و شهرسازی استان ادامه داد: سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قول مساعد تأمین اعتبار پروژه را از محل اعتبارات عمرانی ملی طرح کرده است.
فرماندار بیله سوار با اذعان به اینکه اجرای لاین برگشت این جاده به ۵۵ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد، ادامه داد: این جاده به دلیل اینکه تنها راه دسترسی به پایانه مرزی است اهمیت ویژه برای توسعه شهرستان دارد.
حلیم به تردد روزانه ۲۰۰ دستگاه خودرو سنگین از آذربایجان به مرز بیله سوار اشاره کرد و افزود: علاوه بر این جاده ذکر شده بعد از طرح موضوع ایجاد منطقه آزاد تجاری اهمیت ویژه به خود گرفته است.
منبع: مهر
کد مطلب 62626
نظر شما