باتری خودروهای الکتریکی نیسان در استانه یک انقلاب اقتصادی

پرشین خودرو: این سامانه و روند نشان می‌دهد که ما به یک انقلاب اقتصادی در صنعت انرژی نزدیک هستیم. انقلابی که نه تنها صنعت اتومبیل بلکه صنعت بهروری خانگی و اقتصاد دولتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

به گزارش «پرشین خودرو»، نیسان، که سال‌ها به دلیل ساخت خودروهای باربری معروف بود و اینک صاحب پرفروش‌ترین خودروی الکتریکی سال یعنی کراس اوور لیف است، قصد دارد انرژی مورد نیاز  در خانه و دیگر تجهیزات برقی و الکتریکی را تامین کند.

 در ماه می این شرکت خودروسازی اعلام کرد که قصد دارد با مجموعه‌ای با نام باتری x استوریج به صاحبان خانه‌ها کمک کند تا به مدیریت مصرف انرژی بپردازند. مراحل اولیه این طرح در سه کشور جهان از جمله انگلیس در حال اجرایی شدن است. این سامانه با توجه به اندازه مصرف و بودجه در 6 مدل مختلف ارائه می‌شوند.

 

باتری خودروهای الکتریکی نیسان به خانه‌ها می‌رود

 

کاربرد این ایده در خصوص ساختمان‌های تجاری جذاب به نظر می‌رسد. اولین مجموعه این سامانه در استادیوم 55 هزار نفری آمستردام به کار رفت و برابر حجم باتری 280 نیسان لیف است.

 

باتری خودروهای الکتریکی نیسان به خانه‌ها می‌رود
 

در واقع نیسان قصد دارد باتری‌های استفاده شده در خودروهای الکتریکی‌اش را با این مدل به چرخ بازاستفاده برگرداند و در حال حاضر روی 260 هزار باتری خودروی الکتریکی‌اش حساب کرده است. با این برنامه‌‌ریزی نیسان می‌خواهد چشم‌انداز جدیدی را برای آینده محصولات الکتریکی رقم بزند.

 

باتری خودروهای الکتریکی نیسان به خانه‌ها می‌رود

 

 

این سامانه و روند نشان می‌دهد که ما به یک انقلاب اقتصادی در صنعت انرژی نزدیک هستیم. انقلابی که نه تنها صنعت اتومبیل بلکه صنعت بهروری خانگی و اقتصاد دولتی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منبع: عصرایران

 

برای دریافت آخرین اخبار از طریق "تلگرام" به کانال اختصاصی «پرشین خودرو»telegram.me/persiankhodro بپیوندید.

کد خبر 63819

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha