جعل نشان استاندارد بر روی لنت ترمز خودرو در قزوین شناسایی شد

پرشین خودرو: مدیرکل استاندارد قزوین گفت: جعل نشان استاندارد بر روی لنت ترمز خودروهای سبک در قزوین شناسایی و از سطح بازار جمع آوری شد.

به گزارش پرشین خودرو، محمودرضا طاهری  افزود: در ادامه بازرسی از واحدهای صنفی استان در راستای طرح اجرای هماهنگ استاندارد، تعدادی لنت ترمز دیسکی خودروهای سبک با نام تجاری لیا لنت به دلیل نشان استاندارد جعلی، شناسایی و از سطح بازار جمع آوری شد.
طاهری اضافه کرد: این واحد تولیدی در سالیان گذشته در استان قزوین فعالیت داشت ولی در حال حاضر تعطیل می باشد و پروانه کاربرد علامت استاندارد فرآورده لنت ترمز واحد نیز ابطال شده است.
مدیرکل استاندارد قزوین به هموطنان توصیه کرد از خرید این فرآورده خودداری کرده و در صورت مشاهده این محصول مراتب را به این اداره کل اطلاع دهند.
وی در پایان گفت: از شهروندان درخواست داریم از خرید هرگونه کالاهای مشمول استاندارد اجباری که فاقد نشان است، خودداری کنند.

کد خبر 75108

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha