همسریک استقلالی بانوی هفته درآلمان

کد مطلب 76185
۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۹

پرشین خودرو: نشریه آلمانی زبان "mrscity" هر هفته بانوان نمونه در حوزه های مختلف مانند کارآفرینی و.... را معرفی می کند.

به گزارش«پرشین خودرو»، نشریه آلمانی زبان "mrscity" هر هفته بانوان نمونه در حوزه های مختلف مانند کارآفرینی و.... را معرفی می کند.

 

همسر فریدون زندی در آلمان بانوی هفته شد

این نشریه چندی پیش "آرزو شایان فر" همسر فریدون زندی-بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و استقلال-که در آلمان به کسب و کار جواهر فروشی اینترنتی و طراحی جواهرات می پردازد را به عنوان بانوی نمونه هفته در حوزه کارآفرینی معرفی کرده و گفت و گوی مفصلی با او انجام داد.

آرزو شایان فر در بخشی از این گفت و گو گفته که از سن 15 سالگی متوجه شده به طراحی آن هم طراحی جواiرات علاقه دارد و این زمانی بوده که برای تولدش از طرف پدر و مادرش یک انگشتر مرواردید به عنوان هدیه دریافت کرده بود.

گفتنی است فریدون زندی نیز در صفحه اینستاگرامش این موفقیت را به همسرش تبریک گفته است.

 

 

 

منبع: توریسم آنلاین

کد مطلب 76185

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha