آئودی و اریکسون خودرو‌های مجهز به ۵G می‌سازند

کد مطلب 99814
۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۳:۲۲
آئودی و اریکسون خودرو‌های مجهز به ۵G می‌سازند
99814

پرشین خودرو: خودروهای هوشمند مجهز به اتصالات 5G با شراکت اریکسون و آئودی ساخته می‌شوند.

به گزارش پرشین خودرو به نقل از خبرآنلاین،  برای اولین بار یک کمپانی مخابراتی و یک کمپانی خودروساز قصد دارند درزمینهٔ توسعه اتصالات نسل پنجم تلفن همراه با هم مشارکت داشته و شبکه پرسرعت 5G را روی خودروها تست کنند.

پروژه روی اینترنت اشیای صنعتی / IioT یا همان استاندارد 4.0 متمرکز بوده و ازآنجایی‌که نسل بعدی شبکه موبایل، 5G می‌شود، خودروهای هوشمند نیز باید به آن مجهز شوند.

قرار است آزمایشات تعریف‌شده از نیمه دوم 2018 در لابراتوار آئودی در Gaimersheim در Ingolstadt آلمان انجام شود و اریکسون شبکه 5 جی را در محوطه آزمایشگاه و روی خودروی موردنظر راه‌اندازی می‌کند و آزمایش انجام می‌شود.

کمپانی سوئدی اریکسون 5 جی صنعتی را در نقاط دیگر دنیا مورد آزمایش قرار داده است و برای امن سازی شبکه و تضمین سرعت‌بالا برای تبادل دیتا قصد دارد فناوری خود را با سایر شرکاء از طریق شبکه موسوم به PoC خود به‌عنوان آلترناتیو وای فای، به اشتراک بگذارد.

 

خودرو

کد مطلب 99814

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha