گزارش تخلفات دستگاه‌ها در دریافت خودرو به رئیس جمهور

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برخی دستگاه‌ها برخلاف ضوابط تعیین‌ شده خودرو دریافت کرده‌اند و وزارت صمت به محض کشف تخلف، طی گزارشی موارد را به رئیس‌جمهوری ارائه کرد.

به گزارش پرشین خودرو، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صمت، در مورد دستور رئیس‌جمهور برای پیگیری فروش خودرو به برخی‌ دستگاه‌ها گفت: برخی دستگاهها برخلاف ضوابط تعیین‌شده خودرو دریافت کرده‌اند که وزارت صمت به محض کشف تخلف طی گزارشی موارد را به رئیس جمهور ارائه کرد.

وزیر صمت افزود: رئیسی نیز در این زمینه به وزارت صمت و بازرس ویژه ریاست جمهوری ماموریت داد تا با بررسی واگذاری خودرو خارج از ضوابط فروش به دستگاه‌ها،‌ با متخلفان برخورد کند.

فاطمی امین اضافه کرد: از امروز وزارت صمت بررسی‌های جامعی در این زمینه را شروع کرده و پس از گردآوری همه اطلاعات فروش شرکت‌های خودروساز،‌ گزارش کاملی به رئیس‌جمهور ارائه خواهد کرد.

کد خبر 140580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha