طراحی 10 خودروی الکتریکی «تویوتا» تا سال 2020

پرشین خودرو: کمپانی خودروسازی تویوتا در برنامه ریزی کوتاه مدت 3 ساله خود، در نظر دارد که تا سال 2020 میلادی، بیش از 10 وسیله نقلیه کاملا الکتریکی طراحی کرده و در سراسر جهان راه اندازی کند.

به گزارش پرشین خودرو، جالب است بدانید که برخی از شرکت‌های خودروساز ژاپنی، جزو آخرین بازیگران صنعت خودروسازی هستند که قصد دارند فعالیت خود را در زمینه تولید ماشین‌های الکتریکی تقویت کنند، اما همانطور که می‌دانید، کمپانی خودروسازی تویوتا با رونمایی و راه اندازی تویوتا پریوس، جزو اولین شرکت‌های خودروساز ژاپنی به شمار می‌آید که از سیستم‌های محرک نوین و مبتنی بر الکتریسیته در یک محصول تولید انبوه استفاده کرده است که حالا در برنامه ریزی جدید خود، قصد دارد به عنوان دومین سرمایه گذار بزرگ جهان در زمینه تحقیق و توسعه سیستم‌های محرک الکتریکی در جهان، تا سال 2020 میلادی بیش از 10 خودروی تمامی الکتریکی را در سراسر جهان راه اندازی کند.
طبق ادعای منابع خبری، کمپانی خودروسازی تویوتا اولین محصول کاملا الکتریکی خود را قبل از عرضه در بازارهای ژاپن، هند، آمریکا و یا حتی بازارهای اروپایی، در کشور چین راه اندازی خواهد شد که در این چند سال اخیر به عنوان بزرگ‌ترین بازار فروش ماشین‌های الکتریکی در سراسر جهان شناخته می‌شود. علاوه بر این، گفته می‌شود که اولین نسخه الکتریکی از محصولات لکسوس، تا سال 2025 میلادی راه اندازی خواهد شد.
تا سال 2030 میلادی، کمپانی خودروسازی تویوتا قصد دارد بیش از 5.5 میلیون وسیله نقلیه الکتریکی، از جمله 1 میلیون وسیله نقلیه هیدروژنی و یا وابسته به سیستم‌های محرک الکتریکی را آماده عرضه در بازارهای جهانی کند که تا آن زمان، هیچ محصول تویوتا بدون حداقل یک سیستم محرک الکتریکی نخواهد بود. علاوه بر خودروهای الکتریکی، گفته می‌شود که خودروهای هیبریدی و یا پلاگین هیبریدی بیشتری از سوی تویوتا در راه خواهد بود.

کد خبر 86810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha