سیاست جدید «جنرال موتورز»

کد مطلب 97837
۵ تیر ۱۳۹۷ - ۰۴:۲۷
سیاست جدید «جنرال موتورز»
97837

پرشین خودرو: شرکت خودروسازی جنرال موتورز اعلام کرد به‌منظور تمرکز بر فناوری‌های خودران و توسعه مدل‌های مختلف کادیلاک، ترکیب مدیران ارشد این شرکت تغییر خواهد کرد.

به گزارش پرشین خودرو، با اعمال این تغییرات کادیلاک به‌طور مستقیم تحت‌نظر مارک ریوس، مدیر محصولات جنرال موتورز اداره خواهد شد.

دان امان مدیر جنرال موتورز نیز توجه خود را به توسعه سامانه کروز متمرکز خواهد ساخت. نسخه جدید کروز جنرال موتورز در سال ۲۰۱۹ عرضه خواهد شد. کادیلاک نیز از سال ۲۰۲۰ هر ۶ ماه یک مدل جدید به بازار ارائه خواهد کرد و سامانه خودران بزرگراهی سوپر کروز نیز در تمامی مدل‌هایش عرضه خواهد شد.

با تغییر ذائقه خریداران و استقبال از مدل‌های شاسی‌بلند، جنرال موتورز بخشی از بازار خود را از دست داد و اکنون برای کسب سهمی مضاعف از بازار خودروهای لوکس تلاش می‌کند. بازآرایی مدیریتی جنرال موتورز افزایش تمرکز بر برند لوکس کادیلاک و سامانه کروز را در پی خواهد داشت.

کد مطلب 97837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha