نایب رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو خبر داد:

برنامه پاکسازی بازار از قطعات تقلبی لنت، بلبرینگ و تسمه تایم

کد مطلب 132842
۱۹ تیر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
برنامه پاکسازی بازار از قطعات تقلبی لنت، بلبرینگ و تسمه تایم
132842

اتحادیه لوازم یدکی خودرو در سال جاری عزم خود را جزم کرده است تا بازار را از وجود قطعات تقلبی خودرو از جمله لنت، بلبرینگ و تسمه تایم پاکسازی کند.

به گزارش پرشین خودرو، نایب رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو، با اعلام این خبر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با کارگاه‌های غیر مجازی که به طور گسترده اقدام به ساخت قطعات تقلبی خودرو می‌کنند، برخورد نمی‌کنید؟ افزود: آن قدر این کار وسعت دارد که ما با امکاناتی که در اتحادیه داریم به طور کامل نمی‌توانیم پاکسازی را انجام دهیم.

غلامحسین حمزه گفت: البته بنای ما امسال پاکسازی بازار از قطعات تلقبی خودرو از جمله تسمه تایم، بلبرینگ و لنت است و ما در این خصوص نیازمند همکاری اتاق اصناف، صنعت، معدن و تجارت، رسانه ملی و تعزیرات هستیم.

وی از مردم خواست در زمان خرید قطعات یدکی خودرو حتماً از اصالت آن اطمینان کسب کنند چرا که برخی از این قطعات می‌تواند موجب صدمات جبران ناپذیری از جمله مرگ راننده و سرنشینان شود که نمونه آن تسمه تایم‌های تقلبی است که اگر ماشین‌هایی که با سرعت می‌روند تسمه تایم ببرند بلافاصله ماشین قفل و سقوط می‌کند.

نایب رئیس اتحادیه لوازم یدکی خودرو در پایان خاطرنشان کرد:​ ما از اتحادیه چاپخانه داران هم تقاضا می‌کنیم که نظارتشان را بیشتر کنند چرا که جعبه‌های لوازم یدکی تقلبی همه در این چاپخانه‌ها چاپ می‌شود.


منبع: صداوسیما

کد مطلب 132842

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha