به گزارش پرشین خودرو، احسان خاندوزی، با بیان این مطلب اظهار داشت: دولت قصد خالی کردن شانه از مسئولیت یا کسب درآمد ندارد و به دنبال ارائه کارنامه موفق در صنعت خودروسازی در سالهای آینده است.
وی در حاشیه نشست هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: مسأله واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا که از درخواستهای جدی رییس جمهور بود در حال پیگیری است.
به گفته خاندوزی، کارگروه ویژه ای از وزارت اقتصاد و وزارت صمت تشکیل شده تا بهره وری بهتری در صنعت خودرو را شاهد باشیم.
وزیر اقتصاد اضافه کرد: حتما این چارچوب مشترک را در معرض اظهار نظر صاحبنظران این حوزه قرار خواهیم داد. چون دولت قصد خالی کردن شانه از مسیولیت یا کسب درآمد ندارد و به دنبال ارائه کارنامه موفق در صنعت خودروسازی در سالهای آینده است.
خاندوزی خاطرنشان کرد: تنظیم گری در صنعت خودرو در سالهای آینده و چاره سازی برای قیمتهای دستوری در صنعت خودرو به عنوان دو پیش نیاز قطعی با دوستان وزارت صمت مطرح شده است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: واگذاری سهام ایران خودرو و سایپا یکی از مطالبات جدی رئیس جمهور است.
کد خبر 139119
نظر شما