به گزارش «پرشین خودرو»، آرنو دوبوف، نایب رییس ارشد رنو-نیسان با بیان این مطلب، اظهار کرد که برآورد تبعات رای انگلیس برای خروج از اتحادیه اروپا بر فعالیتهای نیسان در این کشور هنوز زود است.
وی گفت: این رویداد مطمئنا پیامدهایی خواهد داشت اما در حال حاضر برآورد آنها دشوار است و این شرکت به دلیل ابهاماتی که از انتظار برای روشن شدن وضعیت انگلیس پس از ترک عضویت اتحادیه اروپا ایجاد شده است، نگرانی ندارد.
بر اساس شرایطی که تحت مذاکره قرار می گیرد، مسئله خروج انگلیس از اتحادیه اروپا ممکن است وضع تعرفههای تجاری جدیدی را برای صادرات خودروهای ساخت انگلیس به این بلوک به همراه داشته باشد که به رقابت پذیری این خودروها لطمه خواهد زد.
تحت اتحاد رنو-نیسان، معماری بعضی از مدلهای دو شرکت رنو و نیسان، فعالیتهای تولیدی و تشکیلاتی این دو شرکت ادغام شده و سرعت این اقدام بعضی از سرمایه گذاران را به خشم آورده است.
بر اساس گزارش رویترز، کارلوس گون، مدیرعامل اتحاد رنو-نیسان که مدیرعامل هر دو خودروساز است، در زمان اعلام هدف صرفه جویی برای سال ۲۰۱۶، اظهار کرده بود صرفه جویی ۴.۳ میلیارد یورو هدف گذاری شده، رقم محافظه کارانه ای است اما هدف منطقی پنج میلیارد یورو خواهد بود.
در شرایطی که خودروسازان جهانی برای سهم بازار و گسترش حضور در همه نقاط جهان تلاش میکنند، رنو و نیسان که از سال ۱۹۹۹ همکاری داشتهاند در مسیر افزایش همکاری گام برداشته اند اما بدون ادغام شدن تشکیلات مستقل و هویتشان را حفظ کرده اند. رنو ۴۳.۴ درصد سهم در نیسان دارد در حالیکه این شرکت ژاپنی ۱۵ درصد در رنو سهم دارد.
منبع: ایسنا
پرشین خودرو: اتحاد خودروسازی رنو با نیسان سال گذشته موفق شد ۴.۳ میلیارد یورو (۴.۸ میلیارد دلار) صرفه جویی در هزینهها داشته باشد اما انتظار می رود روند رشد صرفه جویی این شرکت آهسته شود.
کد خبر 57437
نظر شما