/گزارش/پرشین خودرو بررسی کرد:

بازار خودرو غرق در سکوت

کد مطلب 64147
۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
بازار خودرو غرق در سکوت
64147

پرشین خودرو: بازار خودرو در روزهای سرد پاییز بسیار بی روح و سرد روزها را سپری می‌کند و حتی کاهش قیمت برخی از خودروها نتوانسته است بازار خودرو را گرم کند.

به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، بازار خودرو در شرایط فعلی بسیار سرد و بی روح به سر می‌برد و بررسی‌‌ها در بازار خودرو بیانگر این موضوع است که بازار خودرو همچنان در حالت رکود است. در حالی که قیمت برخی خودروها نسبت به ماه گذشته کاهش پیدا کرده اما این امر هم باعث رونق در بازار خودرو نشده است.


چنانچه در بازار خودرو چرخی بزنیم و به نمایشگاه‌های خودرو نگاهی بیاندازیم موج سنگین رکود در بازار خودرو را بسیار حس خواهید کرد و حتی گاهی اوقات شاهد این هستیم که نمایشگاه‌های خودرو بسته هستند و به گفته برخی از نمایشگاه‌داران، فعالیت در بازار خودرو صرفه اقتصادی ندارد و باید به فکر کار جدید بود.


برخی از این کارشناسان به خبرنگار «پرشین خودرو» گفتند: در گذشته و در ماه‌های گرم تابستان وضعیت بازار خودرو رونقی به خود می‌دید و این امر به دلیل تعطیلی مدارس بود و مردم به سفر می‌رفتند اما تابستان امسال همچون سال گذشته شاهد بی‌تفاوت بودن مردم به خرید خودرو بودیم و امسال هم بازار خودرو ساکت بود و با توجه رسیدن به فصل سرما و با اعلام شدن تحریم 10 ساله رکود در بازار خودرو تشدید شده است!


به گفته آنها، قیمت خودرو نسبت به ماه گذشته تغییر محسوسی نداشته و قیمت خودروها در 20 آذرماه مثل ماه گذشته به صورت راکد مانده است.
این در حالی است که قیمت برخی از خودروها مثل پراید و تیبا نسبت به ماه گذشته با کمی کاهش قیمت رو به رو بوده است که کارشناسان بازار خودرو این کاهش قیمت 200 تا 300 هزار تومانی را بسیار طبیعی می‌دانند.


کارشناسان در ادامه به خودروهایی که در آذرماه نسبت به ماه گذشته تغییر قیمت نداشته اشاره‌ای کردند و گفتند: برخی خودروها مانند پژو 405، رانا LX، دنا و پژو 206 صندوقدار مدل V8، نسبت به ماه گذشته تغییر قیمت نداشته و قیمت این خودروها همچون آبان ماه ثابت مانده و قیمت‌ها به صورت راکد در بازار خودرو طی می‌شود.

کد مطلب 64147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha