جابجایی 2500 خودرو از طریق راه آهن جنوب شرق کشور

پرشین خودرو: مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور مستقر در زاهدان گفت: 2 هزار و 500 دستگاه خودرو در 6 ماه نخست امسال از طریق راه آهن جنوب شرق در مسیر زاهدان- تهران جا به جا شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 درصد افزایش داشته است.

به گزارش پرشین خودرو، مجید ارجونی  اظهار داشت: واگن حمل خودرو در گذشته به صورت یک روز در میان در مسیر ریلی زاهدان - تهران تردد می کرد اما در ایام پیک سال ( نوروز و تابستان) با افزایش تقاضا به صورت همه روزه و 2 طبقه در این مسیر ریلی جا بجا می شد.
وی بیان کرد: عملیات اعزام و راهبری 690 رام قطار مسافری به صورت ورودی و خروجی در این مدت انجام شده که نسبت به 372 رام قطار مدت مشابه سال قبل افزایش 85 درصدی داشته است.
وی تصریح کرد: با توجه به ضریب اشغال قطار زاهدان به تهران در صورت افزایش تقاضا برنامه ریزی برای افزایش تعداد سالن های مسافری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی گفت: همچنین عملیات اعزام و راهبری 299 واگن خودرو به صورت ورودی و خروجی در این مدت انجام شده که نسبت به 279 واگن سال قبل افزایش هفت درصدی داشته است.
مدیرکل راه آهن جنوب شرق کشور گفت: محوطه سازی، توسعه ایستگاه زاهدان و راه اندازی موزه راه آهن جنوب شرق برای رفاه حال مسافران و شناساندن بخشی از تاریخ راه آهن و استان انجام شده است.
ارجونی اظهار داشت: واگن حمل توشه به صورت یک روز در میان در مسیر ریلی زاهدان - تهران قرار گرفته که در صورت افزایش تقاضا به صورت همه روزه در این مسیر ریلی قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه مصرف سوخت قطار نسبت به ناوگان حمل و نقل جاده ای یک هفتم است، بیان کرد: حمل توشه توسط ناوگان حمل و نقل ریلی نسبت به سایر مبادی علاوه بر صرفه اقتصادی باعث کاهش آلاینده های زیست محیطی و آلودگی صوتی و همچنین حمل و نقل ایمن خواهد شد.
 راه آهن جنوب شرق کشور با مسیر ریلی زاهدان - تهران به طول هزار و 600 کیلومتر در سال 1390 به بهره برداری رسید و 2 شرکت جوپار و رجاء کار جابجایی مسافران را در حوزه جنوب شرق کشور برعهده دارند.
سیستان و بلوچستان با 19 شهرستان زاهدان، زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، خاش، ایرانشهر، سراوان، نیکشهر، میرجاوه، قصرقند، فنوج، مهرستان، سیب و سوران، دلگان، سرباز، کنارک و چابهار و 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود که با کشور افغانستان و پاکستان هم مرز است.
خط ریلی زاهدان- کویته پاکستان نیز از زمان جنگ جهانی دوم راه اندازی شده است.

کد خبر 81512

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha