آغاز تست عمومی خودرو پارس‌نوآ -مهر۱۴۰۴ (+زمان و مکان)

کد مطلب 148615
۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
آغاز تست عمومی خودرو پارس‌نوآ -مهر۱۴۰۴ (+زمان و مکان)

برای نخستین بار در ایران، تست رانندگی خودرو پارس‌نوآ برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند رانندگی با محصول جدید شرکت پارس‌خودرو را تجربه کنند.

به گزارش پرشین خودرو، شرکت پارس‌خودرو در بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت خودرو ایران در استان آذربایجان شرقی، حضوری پررنگ خواهد داشت.

سومین خودروساز بزرگ ایران در این نمایشگاه پنج محصول خود شامل پارس‌نوآ، رووی ERX۵، چانگان UNI-K، محصول ۴۲۱P و سهند اتوماتیک را در معرض بازدیدکنندگان قرار خواهد داد.

همچنین برای نخستین بار در ایران، تست رانندگی خودرو پارس‌نوآ برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان می‌توانند رانندگی با محصول جدید شرکت پارس‌خودرو را تجربه کنند.

پاسخ‌گویی به سوالات بازدیدکنندگان درخصوص ویژگی‌های محصولات و برگزاری پنل‌های تخصصی آشنایی با محصول پارس‌نوآ، از دیگر برنامه‌های شرکت پارس‌خودرو در این نمایشگاه است.

پارس‌خودرو با حضور در نمایشگاه تبریز ۱۴۰۴، از راهبرد توسعه محور خود در زمینه معرفی محصولات جدید و پوشش سلایق متنوع مصرف‌کنندگان و مشتریان بازار خودرو کشور رونمایی خواهد کرد.

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو استان آذربایجان شرقی از ۱۶ تا ۱۹ مهرماه ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تبریز برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت ۱۵ تا ۲۱ از غرفه شرکت پارس‌خودرو در سالن امیرکبیر بازدید کنند.

کد مطلب 148615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha