/اختصاصی/

چینی‌ها غول آلمانی را به زانو درآوردند

کد مطلب 150287
۲۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵
چینی‌ها غول آلمانی را به زانو درآوردند

چینی‌ها BMW را به دردسر انداختند؛ افت ۳۰ درصدی فروش در بزرگ‌ترین بازار خودرو جهان، زنگ خطر را برای غول آلمانی به صدا درآورده است.

به گزارش پرشین خودرو، در حالی که خودروسازان چینی با سرعتی بی‌سابقه در حال توسعه خودروهای برقی و هوشمند هستند، شرکت BMW با یکی از دشوارترین دوره‌های فعالیت خود در بازار چین روبه‌رو شده است؛ بازاری که سال‌ها موتور اصلی رشد این خودروساز آلمانی محسوب می‌شد.

فروش BMW در بازار چین طی سه‌ماهه دوم سال ۲۰۲۶ نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۰ درصد کاهش یافته است. این افت سنگین، مدیران BMW را وادار کرده تا امید خود را به نسل جدید خودروهای برقی این شرکت با نام Neue Klasse معطوف کنند؛ محصولاتی که قرار است از اواخر امسال وارد بازار چین شوند.

کارشناسان معتقدند مشکل اصلی BMW تنها کاهش تقاضا نیست؛ بلکه تغییر سلیقه مشتریان چینی است. خریداران در بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان اکنون بیش از گذشته به سراغ برندهای داخلی مانند BYD، شیائومی، نیو و زیکر می‌روند؛ برندهایی که خودروهایی با فناوری‌های هوشمند، امکانات دیجیتال پیشرفته و قیمت رقابتی عرضه می‌کنند.

بر اساس این گزارش، تنها حدود ۵ درصد از فروش BMW در چین به خودروهای تمام برقی اختصاص دارد؛ در حالی که سهم خودروهای برقی و پلاگین‌هیبریدی در بازار چین به حدود ۴۶ درصد رسیده است. همین اختلاف، فاصله BMW با روند فعلی بازار را نشان می‌دهد.

رویترز می‌نویسد بسیاری از تحلیلگران معتقدند خودروسازان آلمانی، از جمله BMW، در واکنش به تحول سریع بازار چین کند عمل کرده‌اند. در مقابل، شرکت‌های چینی با چرخه توسعه کوتاه‌تر، عرضه سریع مدل‌های جدید و تمرکز بر قابلیت‌های نرم‌افزاری و هوش مصنوعی، توانسته‌اند نظر مشتریان جوان را جلب کنند.

در همین راستا، BMW قصد دارد نخستین محصول نسل Neue Klasse یعنی کراس‌اوور برقی iX3 را از ماه نوامبر در چین عرضه کند؛ مدلی که قرار است آغازگر نسل جدید خودروهای برقی این برند باشد. با این حال، تحلیلگران معتقدند رقابت با برندهای چینی آسان نخواهد بود، زیرا این شرکت‌ها با سرعت بالایی محصولات خود را به‌روزرسانی می‌کنند و فاصله فناوری میان آن‌ها و خودروسازان سنتی هر روز کمتر می‌شود.

چرا این خبر برای ایران اهمیت دارد؟

تحولات بازار چین، تنها یک رقابت داخلی نیست. بسیاری از برندهای چینی که امروز در بازار ایران حضور دارند یا در آینده وارد کشور خواهند شد، ابتدا در همین رقابت سنگین با خودروسازان اروپایی رشد کرده‌اند. از این رو، کاهش سهم برندهایی مانند BMW و افزایش نفوذ خودروسازان چینی، می‌تواند تصویری از آینده صنعت خودرو جهان و روند فناوری خودروهایی باشد که در سال‌های آینده به بازار ایران نیز راه پیدا می‌کنند.

کد مطلب 150287

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha