آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران و گروه کروز افتتاح شد

آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران و شرکت صنایع تولیدی کروز با هدف ضرورت تعامل میان دانشگاه و صنعت روز یکشنبه با حضور معاون پژوهشی دانشگاه تهران، رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران، رئیس دانشکده برق دانشگاه تهران و مدیران کروز افتتاح شد.

به گزارش پرشین خودرو، از آنجا که ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری می تواند تأثیری تعیین کننده ای در رشد اقتصادی داشته باشد، شرکت صنایع تولیدی کروز به عنوان بزرگترین قطعه ساز کشور با سرمایه گذاری در حوزه پروژه های دانشگاهی علاوه بر فراهم آوردن بازار کار و اشتغالزایی مفید برای جوانان نقش بسزایی در برقراری ارتباط نظام مند میان صنعت و دانشگاه ایجاد کرده است.

گزارش تصویری از نشست و مراسم افتتاحیه آزمایشگاه ذخیره انرژی را اینجا ببینید

این آزمایشگاه برای تست، ساخت و بررسی باتری لیتیومی و ابرخازن ها فعالیت می کند و در این آزمایشگاه قرار است پروژه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به گونه ای تعریف شود که امکان تبدیل شدن به نمونه های واقعی باتری های لیتیومی و ابرخازن ها در دنیای واقعی داشته باشد.

نادر سخا مدیرعامل شرکت صنایع تولید کروز در مراسم افتتاحیه آزمایشگاه ذخیره انرژی دانشگاه تهران بر تعامل بیشتر میان دانشگاه و صنعت تاکید کرد و گفت: ارتباط مستمر و پویای صنعت و دانشگاه باعث می شود این دو نهاد به توسعه و رشد همدیگر کمک کنند.

 

نادر سخا



سخا در ادامه افزود: در صورت تحقق ارتباط خوب و دو طرفه میان دانشگاه‌ها و صنایع، قابلیت تحقیق و توسعه و کسب فناوری در شرکت‌های صنعتی افزایش یافته و از طرف دیگر دانشگاه‌ها تشویق به برطرف کردن نیاز صنعت خواهند شد.

در ادامه این نشست، حمید کشاورز یکی از دو بنیانگذار شرکت کروز گفت: به عنوان شخصی که 40 سال در صنعت خودرو فعالیت کرده است با اطمینان می‌گویم که ماندگاری هر برنامه و تحقیقی نیازمند سرمایه گذاری مستمر است و به همین دلیل است که می‌بینیم بسیاری از افتتاحیه ها در کشور به سرانجام نمی‌رسد.

 

حمید کشاورز کروز



وی افزود: کروز با 13 هزار پرسنل هر چند یک شرکت بزرگ داخلی است اما در ابعاد جهانی در دسته بندی شرکت های بزرگ قرار نمی‌گیرد، ما اگر توقع پیشرفت در صنعت خودرو را داریم باید شرکت هایی در اشل جهانی تاسیس کنیم.
کشاورز تصریح کرد: هر چقدر یک شرکت بزرگتر باشد می تواند در بحث توسعه و تحقیقات عملکرد بهتری داشته باشد و سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه مهم انجام دهد.

مجید نیلی احمد آبادی رییس دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه تهران که نقش بسزایی در موضوع ارتباط میان صنعت و دانشگاه دارد، گفت: به مدت چهار سال سابقه همکاری با شرکت کروز داریم و این رابطه نزدیک بین علم و صنعت برای توسعه نیروی انسانی و علم و فناوری در نسل جدید و نسل آینده بسیار لازم است و صنعت هوشمند و پیشرو اگر با دانشگاه ممزوج شود به سمت فناوری و توسعه خواهیم رفت.

 

نیلی



نیلی خاطر نشان کرد، هم اکنون بحث ذخیره و بازسازی الکتریکی یکی از مهمترین موضوعات در دنیای صنعتی امروز است و باید به این دانش دست یابیم که بتوانیم انرژی را به شکل های مختلف ذخیره کرده و به عنوان یک انرژی پایه با خود جابه جا کنیم. از کروز در این اهتمام و سرمایه گذاری هوشمندانه باید تقدیر صورت بگیرد، زیرا اثرات آن برای همه صنایع در کشور قابل استفاده است.

در اواخر نشست نیز زینب سنایی سرپرست آزمایشگاه با اشاره به رشد تصاعدی بازار باتری های لیتیوم یونی در سال های آینده، اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام شده، بازار باتری های لیتیوم یون تا سال 2030 به رشد خود ادامه خواهد داد.

 

سنایی



وی در ادامه گفت: خوشبختانه با حمایت و سرمایه گذاری شرکت کروز، تمام تجهیزات آزمایشگاهی ساخت باتری های لیتیوم یون در آزمایشگاه دانشگاه تهران تدارک دیده شده است که توان آزمایشی دانشگاه در انجام تست های لازم را افزایش داده است.

همچنین ناصر سلطانی رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران با تاکید بر اختصاص سرمایه به مباحث تکنولوژیک در صنعت، گفت: سرعت رشد ما در دانشگاه بسیار بیشتر از آن چیزی است که دو دهه پیش انتظار آن را داشتیم که این امر مدیون حضور اساتید و دانشجویان نخبه در دانشگاه است.

 

سلطانی



سلطانی اظهار داشت: هر چند در اسلام تاکید بسیاری بر صرفه جویی و جلوگیری از اسراف شده است اما در اینجا من درخواست دارم که سرمایه گذاری در مباحث تحقیقاتی را تا جایی که امکان دارد افزایش دهیم و به چشم یک سرمایه گذاری آینده دار به آن نگاه کنیم.

شرکت کروز پیشرفته ترین و بزرگترین قطعه ساز کشور با 13000 پرسنل علیرغم آنکه خود مجهز به یک مرکز تحقیقات نوین با حضور 250 نفر از فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر کشور است و به دانش طراحی قطعات پیشرفته دست یافته و دهها پروژه با همکاری در دانشگاه ها در حال اقدام دارد با مجهز کردن این آزمایشگاه ذخیره انرژی در دانشگاه تهران به دنبال آن است تا به تکنولوژی های روز دنیا در خودروهای برقی در قسمت ذخیره انرژی دست یابد.

کد خبر 136368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha