به گزارش پرشین خودرو به نقل از مهر، پژوهشگران سوئیسی برای اولین بار روشی خاص برای تولید نمونه مصنوعی مروارید یافته اند که کاربردهای مختلف آن را ممکن می کند.
مروارید طبیعی دارای ریزساختارهایی است که مشابه با آجرهای دیوار هستند ولی در تولید آنها از کربنات کلسیم استفاده شده است. این آجرها با اتصال به هم نوعی ملات بیوپلیمری را تشکیل می دهند.
پژوهشگران برای اولین بار موفق به تولید نمونه مصنوعی این ملات در مقیاس انبوه شده اند که می تواند کاربردهای مختلفی پیدا کند.
آنها برای این کار از صفحات اکسید آلومینیوم استفاده کرده اند که از نظر کارکرد و قابلیت ها مشابه با کربنات کلسیم است. سپس این صفحات در مایعی که در معرض میدان مغناطیسی قرار داده شده غوطه ور شده اند که نتیجه آن منظم شدن صفحات در یک مسیر مانند آجرهای یک دیوار است.
افزودن ذرات اکسید تیتانیوم به این مجموعه و قراردادن آن تحت فشار بالا و در دمای ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد باعث شده تا محصولی مقاوم مانند مروارید به دست آید.
محصول نهایی از نظر میزان استحکام و قوت در جهان بی نظیر بوده و می توان از آن برای ساخت و ساز و همین طور در صنعت هواپیمایی و هوا – فضا استفاده کرد.
نظر شما