به گزارش پرشین خودرو، در روزهای منتهی به اربعین، مرزهای غربی کشورمان در تصرف جمع کثیری از عاشقان و دلدادگان حسینی بود و علیرغم اینکه به دلیل کمبود زیرساختها و امکانات به ویژه در کشور عراق، این سفر سختیهای زیادی به همراه دارد، هر سال به خیل عظیم این جمعیت میلیونی افزوده میشود و در این بین مردم امیدوارند وضعیت خدمات رسانی در سالهای بعد بهتر شود.
یکی از موضوعاتی که زائران با ترویج پیاده روی اربعین، با آن مواجه هستند کمبود پارکینگ و پارک کردن خودروهایشان در یک بیابان است! در حالی که قرار بود طبق مقررات تعیین شده روزانه، پنج هزار تومان از زائران دریافت شود، بسیاری از آنها مجبور به توافق برای پرداخت مبلغ بیشتری به مأموران پارکینگ بودند اما پرسشی که در ذهن بسیاری از مردم شکل میگیرد این است که در این سالها برای بهبود وضعیت پارکینگها چه اقدامی صورت گرفته است؟ آیا با افرادی که در دریافت هزینه پارکینگ تخلف داشتهاند برخورد میشود؟ آیا اعلام بیمه شدن خودروهای پارک شده کافی است؟ و پرسش مهم تر اینکه چرا هزینه پارک خودوری زائران برای تجهیز پارکینگها هزینه نمیشود؟
ستاد مرکزی اربعین حسینی
پارکینگ واقع شده در مرز مهران با 63 هکتار وسعت، ظرفیت پذیرش 40 هزار خودرو دارد که اگر توقف هر خودرو حداقل یک هفته و دریافت وجه طبق مقررات باشد، یک میلیارد و 400 میلیون تومان حاصل درآمد پارک خودرو، آن هم در یک بیابان که تضمینی برای سالم ماندن آن وجود ندارد، است و چنانچه طبق اعلام برخی زائران، روزانه 25 هزار تومان برای پارک خودرو دریافت شده باشد درآمد حاصل شده به مراتب بیشتر میشود.
اکنون باید پرسید این هزینه میلیاردی در چه مواردی صرف میشود که بهبود وضعیت پارکینگ مهران به ویژه مسقف کردن آن که کمترین اقدامی است که در قبال دریافت هزینه میتوان از مسئولان مربوطه انتظار داشت، انجام نشده است و در این سالها با درآمد میلیاردی از این بخش تنها ایجاد یک پارکینگ 20 هکتاری روبروی پارکینگ بزرگ اربعین، ایجاد روشنایی، ساخت و تکمیل 60چشمه سرویس بهداشتی که نیازهای حداقلی یک پارکینگ است اجرایی شده است!
در پارکینگهای چذابه و شلمچه نیز اوضاع به همین شکل است و زائران باید با توکل به خدا خودروی خود را در پارکینگهای بیابانی تعیین شده رها کنند! چراکه اگر بخواهند به فکر خطرات احتمالی و عدم امنیت خودروها باشند باید فکر سفر با خودروی شخصی را از سر بیرون کنند؛ البته مسئولان مربوطه امسال اعلام کردند همه خودروهای پارک شده در مرزها بیمه هستند ولی سوال این است در شرایطی که روی قبض پارکینگ اعلام شده « با توجه به قوانین بیمهای کشور و به دلیل عدم امکان کنترل در بدو ورود، مدیریت پارکینگ هیچگونه مسئولیتی در قبال ادعای صدمه به بدنه اتومبیل یا سرقت لوازم و اشیاء داخل و خارج، وسائل تزئینی و چادر اتومبیل و موتورسیکلت ندارد» چگونه در صورت بروز خسارت میتوان از خدمات بیمه بهرهمند شد؟! همچنین در صورتی که آورنده قبض صاحب اتومبیل شناخته میشود چگونه میتوان از امنیت پارکینگها اطمینان حاصل کرد؟!
ستاد مرکزی اربعین حسینی
متأسفانه علیرغم همه تلاشهایی که از سوی مسئولان برای برگزاری هرچه بهتر مراسم باشکوه اربعین صورت میگیرد اما کاستیهایی در این زمینه وجود دارد که برطرف شدن آن با روند رو به رشد متقاضیان سفر به عتبات عالیات همخوانی ندارد و خواسته به حق مردم این است که برای بهبود خدمات مورد نیاز زائران علاوه بر صرف کردن درآمدهای حاصل از این مراسم برای زیرساختها، سرعت بیشتری برای انجام امور به خرج دهند تا خدمات به نحو شایسته و در خور شأن زائران اباعبدللهالحسین ارائه دهند.
منبع: تسنیم
نظر شما