لغو نمایشگاه خودرو تهران در سال ۱۴۰۴ / زمان جدید برگزاری هفتمین دوره اعلام شد

کد مطلب 149333
۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰
لغو نمایشگاه خودرو تهران در سال ۱۴۰۴ / زمان جدید برگزاری هفتمین دوره اعلام شد

هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران که قرار بود بهمن ۱۴۰۴ برگزار شود لغو شد. جزئیات تعویق این رویداد بزرگ خودرویی و زمان احتمالی برگزاری جدید را بخوانید.

به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، هفتمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران که قرار بود در بهمن‌ماه سال جاری در شهر نمایشگاهی آفتاب برگزار شود، به طور رسمی لغو و به زمان دیگری موکول شد.

بر اساس اعلام مجری برگزاری این رویداد خودرویی، نمایشگاه خودرو تهران که پیش‌تر زمان برگزاری آن از ۱۰ تا ۱۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ تعیین شده بود، تا فراهم شدن شرایط مناسب به تعویق افتاده است.

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، احتمال می‌رود هفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی خودرو تهران در اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۵ برگزار شود؛ موضوعی که البته نیازمند تأیید نهایی از سوی دبیرخانه نمایشگاه خواهد بود.

این دوره از نمایشگاه قرار بود با ساختاری حرفه‌ای‌تر، فضای لوکس‌تر و ارتقای قابل توجه زیرساخت‌ها برگزار شود.

به گفته دبیرخانه، تغییراتی از جمله جانمایی هوشمند سالن‌ها، بهبود مسیرهای بازدید و افزایش سطح خدمات نمایشگاهی در دستور کار قرار داشت تا تجربه‌ای نزدیک به نمایشگاه‌های معتبر منطقه برای شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان فراهم شود.

اجرای این به‌روزرسانی‌ها به زمان جدید برگزاری نمایشگاه در سال آینده موکول شده است.

کد مطلب 149333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha