ظرفیت فروش تویوتا کرولا ۱.۸ هایبرید دیاموند موتور تکمیل شد

کد مطلب 150311
۲۵ تیر ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۰
ظرفیت فروش تویوتا کرولا ۱.۸ هایبرید دیاموند موتور تکمیل شد

شرکت دیاموند موتور از تکمیل ظرفیت فروش تویوتا کرولا ۱.۸ هایبرید در طرح عرضه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ خبر داد. ثبت‌نام این خودرو پس از تکمیل ظرفیت به پایان رسید.

به گزارش پرشین خودرو، شرکت دیاموند موتور اعلام کرد ظرفیت ثبت‌نام طرح عرضه تویوتا کرولا ۱.۸ هایبرید که در تاریخ ۲۴ تیر ۱۴۰۵ آغاز شده بود، با توجه به استقبال متقاضیان تکمیل شده و این طرح به پایان رسیده است.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده از سوی دیاموند موتور، تمامی ظرفیت در نظر گرفته‌شده برای فروش این خودرو تکمیل شده و امکان ثبت‌نام جدید در این مرحله وجود ندارد.

این شرکت ضمن قدردانی از اعتماد و استقبال متقاضیان، اعلام کرده است که همراهی مشتریان، زمینه برنامه‌ریزی برای توسعه طرح‌های فروش و ارائه خدمات آینده را فراهم می‌کند.

دیاموند موتور همچنین اعلام کرده است که در هفته‌های آینده امکان ارائه طرح‌های فروش جدید و خدمات مرتبط برای مشتریان فراهم خواهد شد.

این شرکت در پایان از همراهی و اعتماد متقاضیان تشکر کرده است.

کد مطلب 150311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha