افتتاح نمایندگی جدید بهمن‌موتور در چالوس؛ تعداد مراکز به بیش از ۸۰ رسید

کد مطلب 151225
۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۵
افتتاح نمایندگی جدید بهمن‌موتور در چالوس؛ تعداد مراکز به بیش از ۸۰ رسید

بهمن‌موتور با افتتاح نمایندگی فقیه عبداللهی در چالوس، تعداد مراکز مجاز خود را به بیش از ۸۰ رساند. جزئیات خدمات فروش و پس از فروش و نتایج ارزیابی خدمات فروش خودروسازان در سال ۱۴۰۴ را بخوانید.

به گزارش پرشین خودرو، بهمن‌موتور در ادامه برنامه توسعه شبکه خدمات فروش و پس از فروش خود، نمایندگی «فقیه عبداللهی» با کد ۱۱۸۸ را در منطقه چالوس افتتاح کرد؛ اقدامی که با هدف تسهیل دسترسی مشتریان به خدمات استاندارد این شرکت انجام شده است.

با افتتاح این مرکز، متقاضیان در چالوس و مناطق اطراف می‌توانند از خدمات فروش محصولات سواری و خدمات پس از فروش بهمن‌موتور بهره‌مند شوند.

به این ترتیب، شمار عاملیت‌های مجاز بهمن‌موتور در سراسر کشور به بیش از ۸۰ مرکز رسیده است. فهرست کامل و به‌روز این مراکز در وب‌سایت رسمی شرکت به نشانی bahman.ir در دسترس است.

جایگاه گروه بهمن در ارزیابی خدمات فروش خودروسازان

توسعه شبکه خدمات بهمن‌موتور در شرایطی انجام شده که بر اساس آخرین گزارش شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) درباره ارزیابی خدمات فروش خودروسازان در سال ۱۴۰۴، گروه بهمن رتبه نخست را در میان شرکت‌های فعال صنعت خودرو در بخش خودروهای سبک و سنگین کسب کرده است.

بررسی‌های این گزارش نشان می‌دهد بهمن‌موتور در حوزه خودروهای سبک، ۱۲ امتیاز بالاتر از میانگین صنعت قرار گرفته است؛ نتیجه‌ای که به نظارت مستمر این شرکت و تأکید بر رعایت استانداردها در شبکه عاملیت‌ها نسبت داده شده است.

نشانی نمایندگی جدید بهمن‌موتور در چالوس

نمایندگی فقیه عبداللهی به نشانی کمربندی چالوس به تنکابن، از ابتدای آبان‌ماه ۱۴۰۵ فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و آماده خدمت‌رسانی به مشتریان و متقاضیان است.

کد مطلب 151225

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha