
پرشین خودرو: معاون وزیر راه و ترابری از محدودیت تردد خودروهای فرسوده در جادههای كشور خبر داد و گفت: نتیجه بررسیها درباره نرخ حمل و نقل عمومی و هواپیما بهزودی به ستاد هدفمندسازی اعلام میشود اما تا زمانی كه مصوبهای از این ستاد ابلاغ نشود هیچگونه افزایش قیمتی نداریم.
به گزارش«پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، شهریار افندیزاده رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، با بیان اینكه باید برای تردد خودروهای فرسوده در جادههای كشور محدودیت ایجاد كنیم، تصریح كرد: از ابتدای مهرماه برای خودروهای بالای 25 سال محدودیت تردد ایجاد میشود به این صورت كه شركتهای حمل و نقل نمیتوانند از اتوبوسهای بالای 25 سال در مسافتهای بیش از 500 كیلومتر استفاده كنند.
وی در ادامه از محدودیت دیگری خبر داد كه بر اساس آن از اول مهر ماه خودروهای بالای 25 سال نمیتوانند وارد تهران شوند.
افندیزاده گفت: همچنین به دنبال آن هستیم تا این محدودیت را در مورد مینیبوسها ایجاد كنیم.
معاون وزیر راه و ترابری با اشاره به اینكه درسال جاری نوسازی 1500 دستگاه اتوبوس در برنامه قرار دارد، اظهار كرد: از ابتدای سال 80 خودرو نوسازی شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینكه در تفاهمنامه حداكثر زمان تحویل خودرو از زمان مراجعه شش ماه قید شده است، تصریح كرد: از كارهایی كه در سال جاری این است كه مالك اتوبوس فرسوده تا قبل از اعلام آماده به تحویل بودن خودروی جایگزین از سوی شركت خودروسازی، ملزم به اسقاط اتوبوس فرسوده نیست و باید پانزده روز قبل از تحویل خودرو نسبت به انجام مراحل اسقاط اتوبوس فرسوده اقدام كند.
افندیزاده با اشاره به اینكه نوسازی برای اتوبوسهای بالای 25 سال یعنی اتوبوسها با سالهای ساخت 1359 تا 1365 انجام میشود، اضافه كرد: قرارداد مربوط به نوسازی یك هزار و 500 دستگاه اتوبوس با شش كارخانه منعقد شده است.
معاون وزیر راه و ترابری افزود: رانندگان، شركتها و موسسات حمل و نقل كه تمایل به نوسازی ناوگان دارند، میتوانند برای بازسازی به كارخانجات عقابافشان، یاوران خودرو، سیروسفر رخش، رانایران، زرین خودرو، سپهر دیزل مراجعه كنند.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با اشاره به اینكه این كارخانجات انواع اتوبوسها را تولید میكنند، گفت: بهازای هر قراردادی كه این كارخانجات منعقد كنند، سازمان راهداری و حملونقل جادهای 150 میلیون ریال كمك بلاعوض به ازای نوسازی ارائه میكند.
افندیزاده با اشاره به اینكه برای نوسازی مینیبوسها امسال تفاهمنامهای را با تعداد زیادی از شركتهای خودروساز منعقد كردهایم، تصریح كرد: به ازای خروج هر مینیبوس 80 میلیون ریال كمك بلاعوض و همچنین 30 میلیون ریال ارزش اقساطی پرداخت می شود و 200 میلیون ریال هم تسهیلاتی است كه از طریق ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت پرداخت میشود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای افزود: از ابتدای سال 425 مینیبوس بالای 25 سال نوسازی شدهاند.
بر اساس این گزارش از ابتدای اجرای طرح محدودیت تردد اتوبوسهای فرسوده در هشت دوره گذشته، بیش از 7000 اتوبوس فرسوده از چرخه حمل و نقل خارج و تعداد 10500 اتوبوس جدید، جایگزین شده است.
وی با اشاره به اینكه متوسط عمر كامیونها حدود 16 سال است، تصریح كرد: از آنجا كه اعتبار مورد نیاز برای نوسازی كامیونها قابل توجه است و اكثر كامیونها توسط افراد خریداری میشود در برنامه است كه با هماهنگی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت، وزارت امور اقتصادی و دارایی، بازرگانی، صنایع و راه و ترابری طرح خروج 20 هزار كامیون به زودی به ستاد هدفمندی ارائه شود تا بتوانیم با كمك گرفتن از صندوق توسعه ملی و كمك شركتهای خودروسازی نوسازی ناوگان باری را به مرحله اجرا بگذاریم.
معاون وزیر راه و ترابری در ادامه درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما و حمل و نقل عمومی گفت: درباره قیمت بلیت و حتی سوخت جلسات زیاد كارشناسی با حضور متخصصان شركتهای هواپیمایی، دبیر ستاد هدفمندی یارانهها، وزارت راه و ترابری و سایر ارگانها برگزار شده و نتایج به ستاد هدفمندی یارانهها ارائه میشود.
وی با اشاره به اینكه نتیجه به زودی به ستاد هدفمندسازی یارانهها اعلام میشود، خاطرنشان كرد: تا زمانی كه مصوبهای از ستاد هدفمندسازی یارانهها ابلاغ نشود هیچ گونه افزایش قیمتی نداریم.
کد خبر 4040
نظر شما