پلیس و ایست، برگزیده جشنواره پلیس

کد مطلب 691
۱۷ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۶
پلیس و ایست، برگزیده جشنواره پلیس
۶۹۱

در سومین جشنواره عکس پلیس، عکس«پلیس و ایست» اثر سیداشرف پورعباس بعنوان عکس برگزیده این دوره از مسابقات معرفی شد.

به گزارش پرشین خودرو، سید اشرف پورعباس عضو کارگروه فرهنگی هنری شرکت سایپایدک و سرگروه عکس می باشد که توانسته است عنوان عکاس برگزیده این دوره از مسابقات را ازآن خود کند.

کارگروه های فرهنگی هنری سایپایدک با هدف شناسایی افراد مستعد در زمینه فرهنگی هنری از سال ۸۷ به همت مدیریت ارتباطات این شرکت فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون توانسته است چندین نمایشگاه گروهی آثار هنری را به نمایش بگذارد.

سومین دوره جشنواره پلیس با همکاری پلیس راهور و نیروی انتظامی، حوزه هنری کرج، بانک قوامین، معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری، با پنج محور اصلی پلیس و نمایش رحمت و خدمت به مردم، وظیفه شناسی و کارایی اجتماعی، فرهنگ و هنر عمومی و احساس امنیت، امنیت اجتماعی و مولفه های فرهنگی- هنری شهر بصورت سراسری برگزار شد.

همچنین در این دوره از مسابقات، رضا عزیزی از بندرعباس، حسین کامشاد از مشهد، سمانه غلام نژاد از کرج، فرزاد گوری از کرمان عکاسانی بودند که در این جشنواره به عنوان عکاسان برتر معرفی شدند.

کد مطلب 691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha