فعالیت اولین خط مترو در پاکستان آغاز شد

کد مطلب 127487
۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴
فعالیت اولین خط مترو در پاکستان آغاز شد
127487

اولین خط مترو پاکستان به منظور جابجایی مسافر در شهر لاهور فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش پرشین خودرو، اولین خط متروی پاکستان به طول ۲۷ کیلومتر و با بیش از ۱۲ ایستگاه، مدت زمان جابجایی در شهر پرازدحام لاهور را کاهش خواهد داد.


بدین ترتیب جابجایی با اتوبوس که در مدت دو ساعت و نیم انجام می گرفت با مترو به ۴۵ دقیقه کاهش پیدا می‌کند.


مقامات شهری لاهور پیش بینی کرده اند با فعالیت کامل مترو روزانه حدود ۲۵۰ هزار نفر از این وسیله نقلیه عمومی استفاده خواهند کرد.

 

مترو



این پروژه ۱.۸ میلیارد دلار هزینه داشته و پس از سال ها تاخیر و اختلافات دولتی تکمیل شده و از روز گذشته اقدام به جابجایی مسافر کرده است.

 با این حال احداث مترو در شهر لاهور اعتراضاتی نیز به همراه داشته چرا که برخی منتقدان نسبت به خطرات احتمالی این پروژه برای میراث طبیعی شهر نگران هستند. گزارش‌ها حاکیست در مسیر احداث این خط مترو بیش از ۶۰۰ اصله درخت قطع شده است.
 

منبع: ایسنا

کد مطلب 127487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha