مدیرعامل سایپا: با کسری منابع و تعهدات مالی قابل توجه مواجه بودیم

کد مطلب 151241
۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۰
مدیرعامل سایپا: با کسری منابع و تعهدات مالی قابل توجه مواجه بودیم

مدیرعامل سایپا، از اقدامات این گروه خودروسازی برای تأمین مالی، کاهش هزینه‌ها، تعیین تکلیف دارایی‌ها و اصلاح ساختار شرکت‌های زیرمجموعه خبر داد.

به گزارش پرشین خودرو، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات برای مدیریت تعهدات مالی، کاهش هزینه‌ها و اصلاح ساختار این گروه خبر داد و اعلام کرد که در ابتدای دوره مدیریتی، سایپا با کسری قابل توجه منابع و تعهدات مالی مواجه بوده است.

علی شیخ‌زاده با اشاره به شرایط مالی سایپا در آغاز دوره مدیریتی خود گفت: مهم‌ترین هدف این بود که در کنار پرداخت تعهدات گذشته، جریان تولید و حیات عملیاتی شرکت نیز حفظ شود. بر همین اساس، مجموعه‌ای از اقدامات هم‌زمان در حوزه تأمین مالی، فروش دارایی‌ها، کاهش بهای تمام‌شده و مدیریت هزینه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

کاهش شرکت‌های غیرضروری در گروه سایپا

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، اصلاح ساختار شرکت‌های زیرمجموعه و چابک‌سازی مجموعه را از دیگر اقدامات مهم این گروه برشمرد.

به گفته شیخ‌زاده، در این فرآیند شرکت‌هایی که فعالیت آن‌ها ارتباط مؤثری با مأموریت اصلی گروه نداشت، شناسایی و تعیین تکلیف شدند و تعداد قابل توجهی از شرکت‌های زیرمجموعه سایپا کاهش یافت.

سایپا از آثار اصلاح ساختار و کاهش هزینه‌ها می‌گوید

شیخ‌زاده که در حاشیه بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری از شرکت سایپا و مرکز تحقیقات و نوآوری صنایع خودرو سایپا سخن می‌گفت، تأکید کرد که بخش قابل توجهی از اقدامات انجام‌شده در حوزه اصلاح ساختار، کاهش هزینه‌ها، تعیین تکلیف دارایی‌ها، مدیریت تعهدات و چابک‌سازی گروه، اکنون آثار خود را نشان داده است.

به گفته مدیرعامل سایپا، این اقدامات مبنای ادامه مسیر این گروه خودروسازی برای بهبود عملکرد و تقویت تولید قرار گرفته است.

کد مطلب 151241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha