واکنش پژویان به انتقاد از شورای رقابت

پرشین خودرو: رئیس شورای رقابت در واکنش به صحبت‌های یک مقام مسئول در وزارت صنعت که بدون ذکر نام از شورای رقابت انتقاد شدیدی کرده بود، گفت: 5 مدل خودروی مورد نظر شورای رقابت بیش از 90 درصد تولیدات صنعت خودرو را شامل می‌شود.

به گزارش «پرشین خودرو»، جمشید پژویان در واکنش به صحبت‌های یک مقام مسئول در وزارت صنعت که بدون ذکر نام خود به انتقاد شدید از عملکرد شورای رقابت در اعلام شاخص تورم بخشی 5 مدل خودرو پرداخته است، اظهار داشت: این 5 مدل خودرو بیش از 90 درصد خودروهای تولیدی در کشور را به خود اختصاص می‌دهد و به همین دلیل مورد توجه شورای رقابت بوده است. وی تصریح کرد: این خودروها پرفروش‌ترین محصولات در بین تولیدات شرکت‌های خودروساز هستند و به همین دلیل، شورای رقابت شاخص تورم‌ بخشی را در مورد آنها اعلام کرده تا قیمت واقعی این خودروها مشخص شود. پژویان تصریح کرد: سایر خودروها تنها 6 یا 7 درصد خودروهای تولیدی را شامل می شوند که شورای رقابت در مورد آنها نیز شاخص‌ تورم را اعلام خواهد کرد. به گزارش فارس، یک مقام مسئول در وزارت صنعت بدون اینکه اجازه دهد نامش فاش شود، امروز با انتقاد شدید از عملکرد شورای رقابت، خواسته تا این شورا شاخص تورم سایر خودروها را نیز اعلام کند. یک مقام مسئول در وزارت صنعت امروز با انتقاد شدید از اعلام تورم بخشی فقط پنج مدل خودرو توسط شورای رقابت، به یکی از رسانه‌ها گفته است: 10 شرکت عمده خودروساز ایران از جمله ایران خودرو، سایپا، پارس خودرو، زامیاد، گروه بهمن، مدیران خودرو و کرمان موتور بیش از 220 نوع محصول دارند در حالی که در جداول اعلامی شورای رقابت تنها 5 مدل خودرو اعلام شده است که مشخص نیست قیمت در انواع تیپ‌های آنها و با توجه به آپشن‌های موجود چه تکلیفی پیدا خواهند کرد. این در حالی است که خریداران بلاتکلیف خودرو خواستار انجام وظیفه دستگاه‌های مختلف مرتبط با صنعت خودرو از جمله سازمان حمایت هستند تا با تعیین قیمت‌های واقعی مانع از اجحاف حقوق مصرف کنندگان شوند. در این راستا بهتر است مسئولان بخش‌های مختلف به طور شفاف و بدون سانسور نام خود به اظهار نظر بپردازند.
کد خبر 21001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • 8 سیلندر ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
    15 0
    معلومه پژویان حرفش بی ربط هم نیست و اون آقای مسئول وزارت صنعت باید بره خونش بشینه و جایش رو به آدمهای کاردانی مثل پژویان بده. خدا قوت شورای رقابت.
  • تشکر ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۷
    14 0
    آقای پژویان درود درود درود به هرکسی که حق مردم ستمدیده را بگیرد. یاعلی
  • آدرین ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    9 0
    آقای پؤویان تورو خدا حق مارو بگیر از این خودروسازها
  • کریم آق منگول ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    6 0
    آقای پژویان با حلوا حلوا کردن دهن که شیرین نمیشه هیچی مرده هم زنده نمیشه!!!!!!!!!!!1
  • دوست ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۲۸
    15 0
    دمت گرم پژویان سیبیل قشنگ
  • مهرداد ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۴
    5 0
    امیدوارم این توپیدن به خودروسازها فیلم نباشه واسه معطل کردن مردم اگه نیست که دمتون گرم. اما ما قسم حضرت عباس رو باور کنیم یا دم خروس رو دولت خودش مجوز گرونی میده خودش هم میگه ای وای کی گرونش کرد؟ مگه خودروساز میتونه خودش قیمت رو ببره بالا
  • محسن ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    5 0
    افرین و درود بر پژویان معلومه که مدرکش واقعیه و ادم با لیاقتیه
  • مرتضی ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    7 0
    از شورای رقابت میخوام که حق ما تحویل اسفندی ها را از خودروسازان بگیرن. در کمال پررویی دعوتنامه های مارا به قیمتهای لغو شده بهمن صادر کردند. سازمان حمایت هم متاسفانه سکوت کرده.
  • رضا ۰۰:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    0 0
    فعلا که ما فقط حرف شنیدیم مثل اینکه زور این آقا هم به خودروسازان نرسید که از جلسه شورای رقابت و تعیین یک دستورالعمل قیمت گذاری بی حرف و حدیث هیچ خبری در سال 92 نیست.