پرشین خودرو: عدم پرداخت تسهیلات مصوب به خودروسازان و ایجاد نشدن شرایط عادی تامین برای این صنعت موجب شد تا سال 92 سال پرتلاطمی برای بازار خودور باشد.
به گزارش «پرشین خودرو»، سید علیرضا شجاعی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اعلام این مطلب اظهار داشت: در سال گذشته برای حمایت از خودروسازان مصوب شد تا تسهیلاتی در اختیار آنها قرار بگیرد.
وی افزود: مصوبه دولت برای تامین نقدینگی خودروسازان به شورای پول و اعتبار ابلاغ شد اما تا پایان سال این مصوبه اجرایی نشد به همین دلیل خودروسازان در تامین نقدینگی با مشکلات جدیدی مواجه شدند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: خودروسازان هر ساله از طریق پیش فروش محصولات بخش قابل توجهی از نقدینگی مورد نیاز خود را تامین می کردند اما نبود امکان پیش فروش خودرو در سال گذشته موجب شد تا خودروسازان همچنان برای تامین نقدینگی با مشکل مواجه باشند.
این مقام مسئول در خصوص تعیین قیمت جدید خودروها از سوی شورای رقابت تصریح کرد: در تعیین نرخ خودرو نباید حوزه های مختلف مداخله کنند و قیمت گذاری این محصول باید به گونه ای باشد که مصرف کننده و تولیدکننده متضرر نشوند.
شجاعی در واکنش به سوال دیگر موج مبنی براینکه شنیده ها حاکی از توقف عرضه محصولات سایپا و ایران خودور در بازار پس از اعلام قیمت های جدید است، متذکر شد: این اقدام قطعا منجر به کاهش تولید و عرضه در بازار می شود در حالیکه نحوه قیمت گذاری در بازار باید براساس تعامل میان تولیدکننده و شورای رقابت صورت بگیرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز داشت: در بازار متلاطم خودرو باید به نحوی اقدام شود که بتوانیم از این دوره حساس عبور کنیم.
کد خبر 21678
نظر شما