استیضاح آخوندی، سه شنبه تعیین تکلیف می‌شود

پرشین خودرو:رضایی کوچی گفت: سه شنبه آخرین جلسه نمایندگان خواهان استیضاح با آخوندی برگزار خواهد شد و 75 نفری که استیضاح را امضا کرده‌اند در این جلسه حاضر خواهند بود.

به گزارش «پرشین خودرو»، رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خبر از تعیین تکلیف استیضاح آخوندی در جلسه روز سه شنبه کمیسیون عمران داد.

محمدرضا رضایی کوچی ادامه داد: سه شنبه آخرین جلسه نمایندگان خواهان استیضاح با آخوندی برگزار خواهد شد و 75 نفری که استیضاح را امضا کرده‌اند در این جلسه حاضر خواهند بود و در صورتی که تعداد امضاها به کمتر از 10 نفر نرسد بعد از برنامه ششم این استیضاح اعلام وصول خواهد شد.

وی ادامه داد: با توجه به جوی که در کمیسیون وجود دارد به احتمال زیاد این استیضاح به هیئت رئیسه فرستاده خواهد شد، ضمن اینکه نزدیک 15 نفر از نمایندگان در این استیضاح مصر هستند.

منبع: ایلنا
 

کد خبر 65837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha