سودآوری هوندا ۶۸ درصد کاهش یافت!

کد مطلب 125020
۱۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۸
سودآوری هوندا  ۶۸ درصد کاهش یافت!
125020

شرکت هوندا موتور ژاپن روز چهارشنبه در گزارشی از افت ۶۸ درصدی سودآوری سالانه خود خبر داد در حالی که به دلیل پیامدهای ویروس کرونا، تقاضای جهانی برای خودرو کاهش چشمگیری داشته است.

به گزارش پرشین خودرو، سومین خودروساز بزرگ ژاپن در این گزارش تصریح کرد که انتظار دارد تا سودش با افت ۲۰۰ میلیارد ینی (۸۹/ ۱ میلیارد دلار) در سال مالی منتهی به مارس ۲۰۲۱ مواجه شود و از این رو ضعیف‌ترین سودآوری هوندا از سال ۲۰۱۰ تاکنون رقم خواهد خورد.

هوندا همچنین خود را آماده می‌کند تا با افت ۶ درصدی فروش سالانه محصولات مواجه شود، پس از آنکه فروش این برند در ماه ژوئن با افت ۴۰ درصدی روبه‌رو شده بود.

 

هوندا

این موضوع موجب زیان ۷/ ۱۱۳ میلیارد ینی هوندا شد. پاندمی کرونا که موجب بسته شدن کارخانه‌ها و تعطیلی نمایشگاه‌های خودرو در سراسر جهان شده است، افت تقاضای مشتریان برای وسایل ‌نقلیه را نیز به دنبال داشته و بسیاری از خودروسازان جهان با زیان‌های بی‌سابقه‌ای مواجه شده‌اند.

منبع: دنیای اقتصاد

کد مطلب 125020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha