ایران‌خودرو: توقف تولید صحت ندارد (+اطلاعیه)

کد مطلب 149354
۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
ایران‌خودرو: توقف تولید صحت ندارد (+اطلاعیه)

ایران‌خودرو توقف تولید خودرو را تکذیب و اعلام کرد که اولویت اصلی شرکت استمرار تولید و حمایت از ۴۰ میلیون سهامدار و کارگران است. جزئیات رشد تولید، اصلاح قیمت محصولات و تلاش کارکنان را بخوانید.

به گزارش پرشین خودرو، در پی انتشار برخی اخبار نادرست و تیترهای مغرضانه درباره توقف تولید ایران‌خودرو و اظهارات منتسب به جمشید ایمانی، قائم‌مقام مدیرعامل، این شرکت توضیح می‌دهد که تولید خودرو همچنان ادامه دارد و هیچ توقفی در کار نیست.

تاکید بر استمرار تولید خودرو

آقای ایمانی در برنامه تلویزیونی روز شنبه تاکید کرد: «اولویت ایران‌خودرو تولید است.» در پاسخ به پرسشی درباره احتمال توقف تولید در صورت عدم تصویب قیمت‌های جدید گفت: «عرضه خودرو به‌صورت موقت متوقف شده است، اما تولید همچنان ادامه دارد و ما حضور در دادگاه را به تعطیلی کارخانه ترجیح می‌دهیم.» بنابراین، انتشار خبر توقف تولید، فاقد مستند و مبنا بوده و غیرحرفه‌ای است.

رشد تولید در شرایط چالش‌زا

ایران‌خودرو از ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، برای نخستین بار پس از انقلاب اسلامی، تحت مدیریت بخش خصوصی قرار گرفته است. این تحول با وجود چالش‌های متعدد ۱۱ ماه گذشته، از جمله تشدید تحریم‌ها، افزایش نرخ ارز، آزادسازی قیمت نهاده‌ها و جنگ ۱۲ روزه، باعث رشد ۱۸ درصدی تولید خودرو نسبت به مدت مشابه سال قبل شده است.

این شرکت هم‌اکنون بیش از ۶۳ درصد سهم تولید خودرو سواری کشور را دارد، در حالی که سایر خودروسازان دولتی و غیردولتی با کاهش بیش از ۵۲ درصدی تولید مواجه بوده‌اند. به این ترتیب، رشد تولید ایران‌خودرو باعث مثبت شدن شاخص تولید صنعت خودرو کشور شده است.

ضرورت اصلاح قیمت محصولات

درخواست ایران‌خودرو برای اصلاح قیمت محصولات، ناشی از تغییرات اقتصادی اخیر از جمله تک‌نرخی شدن ارز و افزایش بیش از ۸۰ درصدی هزینه تامین مواد اولیه است. افزایش بهای تمام‌شده امری طبیعی و قانونی است و مطابق با رویه‌های رایج بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی انجام می‌شود.

این اقدام به منظور حفاظت از منافع بیش از ۴۰ میلیون سهامدار مستقیم و غیرمستقیم و ده‌ها هزار کارگر مرتبط با صنعت خودرو ضروری است.

تعهد کارکنان حتی در شرایط بحرانی

کارگران، مهندسان و متخصصان ایران‌خودرو همواره تلاش شبانه‌روزی خود را معطوف به رشد تولید تا پای جان کرده‌اند. حتی در جریان جنگ ۱۲ روزه، تولید شرکت متوقف نشد و ایران‌خودرو اعلام کرده است که از این پس نیز توقف تولید رخ نخواهد داد.

شفافیت مالی و مسئولیت قانونی

ایران‌خودرو با حدود ۴۰ میلیون سهامدار عدالت و خصوصی، تمامی عواید و هزینه‌های خود را حق‌الناس می‌داند. جبران زیان از جیب مردم پذیرفتنی نیست، به‌ویژه که تاکنون ۳۷۷ همت زیان قطعی و مستند از سوی دولت به این شرکت بدهکار مانده است.

توقف زیان همزمان با افزایش تولید، یک تکلیف قانونی برای مدیریت شرکت محسوب می‌شود. بنابراین، پیگیری اصلاح قیمت بر اساس قانون تجارت کاملاً قانونی و ضروری است.

چالش حمایت از تولید ملی

یکی از پرسش‌های اساسی این است که چرا مسئولان قانونی بررسی افزایش قیمت، برای عبور از زیان انباشته بزرگ‌ترین بنگاه تولیدی کشور و تقویت تولید ملی در شرایط جنگ تحمیلی اقتصادی، اقدام عملی و مؤثری انجام نمی‌دهند؟ ایران‌خودرو تاکید می‌کند که حمایت قانونی از تولید ملی، هم به نفع کشور و هم به نفع مردم است.

لزوم رعایت اصول حرفه‌ای رسانه‌ای

معدودی از رسانه‌ها با انتشار مطالب خلاف واقع و غیرحرفه‌ای، امنیت ملی کشور را به خطر انداخته‌اند. ایران‌خودرو از این رسانه‌ها انتظار دارد دقت در صحت محتوا را به‌عنوان اصل اولیه فعالیت رسانه‌ای رعایت کنند و از انتشار مطالب نادرست که موجب خشنودی دشمنان می‌شود، خودداری کنند.

سربازان خط مقدم تولید

کارکنان ایران‌خودرو سربازان خط مقدم مقابله با جنگ تحمیلی اقتصادی علیه ایران هستند. انتشار اخبار نادرست و تضعیف جبهه تولید، به هیچ وجه به نفع کشور نیست و تمامی تلاش‌ها باید در جهت تقویت تولید ملی و حمایت از سهامداران و کارگران باشد.

کد مطلب 149354

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha