پرشین خودرو: با این که یارانه دولت ژاپن خاتمه یافته اما فروش خودرو آن گونه که انتظار می رفت دچار نقصان نشد.
به گزارش «پرشین خودرو»، چهار ماه متوالی است که فروش خودرو در ژاپن به دلیل خاتمه یافتن زمان پرداخت یارانه سیر نزولی داشته اما هیچ گاه این کاهش از 3 یا 4 درصد بیشتر نبوده و نقصان در فروش در حد انتظار و پیش بینی نبود. این در حالی است که پیش بینی می شد کاهش فروش در این کشور دو رقمی شود مخصوصاً که چند سال پیش ژاپن چنین وضعیتی را تجربه کرده بود.
به گزارش انجمن نمایندگی های فروش اتومبیل ژاپن در ماه پایانی سال 2012 رقم فروش خودرو در ژاپن به 214 هزار و 429 دستگاه رسید. در ماه نوامبر هم کاهش فروش نسبت به ماه قبل از آن 3.3 درصد بود. بیشترین کاهش فروش خودرو در ژاپن در ماه های اکتبر با 9 درصد و سپتامبر با 8 درصد بود.
اکیو تویودا رئیس هیئت مدیره تویوتا و رئیس انجمن تولیدکنندگان اتومبیل ژاپن این کاهش فروش را محدود و ناچیز توصیف کرد.
خودروسازان ژاپنی برای فائق آمدن بر مشکل خلا یارانه برای خرید خودرو از پیش تمهیداتی را اندیشیده بودند. آنها طوری برنامه ریزی کرده اند که مدل های جدیدشان در این زمان به دادشان برسد و نوآوری در خودروها انگیزه لازم برای جلب مشتری را فراهم آورد.
با این که برند لکسوس تویوتا در ماه آخر سال 32 درصد افزایش فروش داشت اما در مجموع فروش خودروهای تویوتا 3.4 درصد افت کرد.
در این بین هوندا که خیلی وقت است مقام دومی را به نیسان واگذار کرده بیشتر از همه با کاهش فروش مواجه شده و دلیل آن هم عدم عرضه مدل های جدید بوده است.
با این حال فروش کل سال 2012 نسبت به سال 2011 بیش از 26 درصد رشد کرد و به رقم 3.39 میلیون دستگاه رسید.
کد مطلب 18634
نظر شما