لامبورگینی: عاشقان ما هنوز صدای موتور بنزینی را می‌خواهند

کد مطلب 148721
۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰
لامبورگینی: عاشقان ما هنوز صدای موتور بنزینی را می‌خواهند

مدیرعامل لامبورگینی می‌گوید مشتریان هنوز صدای موتورهای بنزینی را می‌خواهند. او از کاهش علاقه به خودروهای برقی و احتمال عرضه مدل هیبریدی لانزادور خبر داد.

به گزارش پرشین خودرو، مدیرعامل لامبورگینی می‌گوید مشتریان این برند لوکس هنوز هیجان، لرزش و صدای موتورهای بنزینی را ترجیح می‌دهند و این شرکت قصد دارد حداقل تا یک دهه آینده از این نوع موتور در خودروهای خود استفاده کند.

تمرکز بر موتورهای هیبریدی به‌جای برقی کامل

استفان وینکلمن مدیرعامل لامبورگینی، در نمایشگاه این خودروساز ایتالیایی در لندن اعلام کرد که تمایل جهانی به خودروهای تمام‌برقی رو به کاهش است.

به گفته وی، این موضوع فرصتی تازه برای تمرکز بر توسعه موتورهای هیبریدی فراهم کرده است.

تصمیم مهم درباره مدل جدید لانزادور

وینکلمن خبر داد که لامبورگینی در ماه آینده درباره مدل جدید لانزادور (Lanzador) تصمیم‌گیری خواهد کرد؛ مدلی که ممکن است یا به‌صورت کاملاً برقی عرضه شود یا در نسخه‌ای هیبریدی با قابلیت شارژ از طریق برق تولید گردد.

مسئولیت‌پذیری اجتماعی با تولید محدود

مدیرعامل لامبورگینی با تأکید بر مسئولیت‌پذیری اجتماعی این برند گفت: ما به عنوان خودروسازی با تولید محدود، تأثیر قابل‌توجهی بر محیط‌ زیست نداریم، اما همچنان نسبت به آینده زمین متعهدیم.

لامبورگینی، برند لوکسی است که از سال ۱۹۹۸ زیرمجموعه گروه خودروسازی فولکس‌واگن محسوب می‌شود و در حال حاضر سه مدل اصلی را در خط تولید خود دارد.

کد مطلب 148721

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha